Even Voorstellen

De Visser Tuinontwerp & Beregening is voortgekomen uit A. de Visser Werkendam en De Visser Beregening.

Nadat Caroline haar middelbare school in de groene sector had afgerond, won de affiniteit met de dieren het van de planten. Na een aantal jaar als paraveterinair dierenartsassistente te hebben gewerkt, begonnen haar groene vingers toch weer te kriebelen.  Ze heeft de dieren vaarwel gezegd en is bij haar ouders in het aannemingsbedrijf aan de slag gegaan, waar ze al snel met de tuinberegening en druppelbevloeiing aan de slag ging.

Na jaren onder de vleugels van het bedrijf van haar vader te hebben gewerkt, heeft ze in februari 2008 besloten zelfstandig verder te gaan als De Visser Beregening. Een klein bedrijf wat actief was in de productie van druppelbevloeiingssystemen en de verkoop van alle benodigdheden voor druppelbevloeiing- en beregeninginstallaties.

De materialen werden in eigen beheer geassembleerd tot een onderdeel van druppelbevloeiingssystemen, wat vervolgens via de installateurs in de glastuinbouw bij de eindverbruikers terecht komt.
Daarnaast leggen ze ook complete beregeningsinstallaties aan bij bedrijven of particulieren. Tuinberegening: Van balkon of dakterras tot aan de tuin van uw landgoed…. of de paardenbak.

Haar interesse ligt duidelijk buiten bij de tuinberegening en steeds meer ging ze zich toespitsen op de beregening en voorzichtig ook naar het totaal ontwerp. Om haar klanten optimaal van dienst te zijn in het totaal ontwerp, heeft Caroline besloten de opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur te gaan volgen. Vol enthousiasme  is ze maart 2012 gestart met de opleiding ‘Tuindesigner’ bij Linnartz te Nijmegen. Waarvan de eerste module ‘Tuinontwerper incl. ruime plantenkennis’ met succes is afgerond in februari 2013. Module Landschapsarchitectuur, Toegepaste Beplantingsleer heeft ze Medio Juli 2014 afgerond en Middle Management hoopt ze voor de winter 2014 af te ronden. Na het behalen van alle diploma’s is ze gediplomeerd creatief professional en zal zich inschrijven in het register GCP-T.

Het afronden van de opleiding riep de behoefte op tot een nieuwe huisstijl en naamswijziging voor De Visser Beregening.

De Visser Beregening    wordt    De Visser Tuinontwerp en Beregening.